Betaalbaar Juridisch Advies en Mindfulness Almere
 

Handhaving.

Heeft u een handhavingsbesluit van de gemeente ontvangen? Het loont altijd de moeite daar eens naar te laten kijken. Een handhavingsbesluit of een stap in het handhavingsstappenplan kan naar de toekomst toe grote gevolgen hebben die u op dit moment nog niet kunt voorzien. Denk hierbij zelfs aan sluiting van uw inrichting.

Leg je om die reden niet zomaar neer bij een handhavingsbesluit.

Een handhavingsbesluit moet voldoen aan bepaalde eisen. Het besluit moet zorgvuldig tot stand gekomen zijn.  Belangen van u, als ondernemer, en anderen moeten goed tegen elkaar worden afgewogen. Een handhavingsbesluit dient voorzien te zijn van een deugdelijke onderbouwing. Een handhavingsbesluit moet ook proportioneel zijn. Er moet een basis zijn voor het nemen van een handhavingsbesluit.

 Indien een handhavingsbesluit niet op de juiste wijze tot stand is gekomen kan dit reden zijn dat het besluit na bezwaar of beroep niet in stand kan blijven.

Het loont altijd de moeite om hier goed naar te kijken. Neem eens vrijblijvend contact met ons op als u een handhavingsbesluit heeft ontvangen  06- 2 12321 62 of stuur een bericht via Contact .

 

Home