Betaalbaar Juridisch Advies en Mindfulness Almere
 

Mindfulness.

Kent u het. Werkstress of studiestress, piekeren, onrustig niet goed kunnen slapen of angstig zijn. Misschien zelfs een burn-out. U kunt niet zo genieten van de allerdaagse dingen omdat u continue of vaak piekert of angst heeft.

Iedereen kan mindfulness technieken leren en weer gaan genieten van het nu.

Krijg weer grip op je eigen leven.

Mindfulness kan stress verminderen, concentratievermogen verbeteren. U leert accepteren en loslaten. In het nu aandachtig te leven. Het vergroot je compassie.


Met ingang van maart 2019 geven wij 8 weekse mindfull-trainingen. Deze trainingen duren ongeveer 1 tot 1,5 uur per les. Er zijn ook uitgebreidere lessen van ongeveer 2,5 uur per les.


Wij geven verschillende trainingen zoals:


Bij de trainingen is veel ruimte voor meditatie en reflectie.

De training voor ouder en kind wordt op leuke en toegankelijke wijze gegeven. De cursus kan alleen gevolgd worden door een ouder en kind samen. Het is niet mogelijk voor een kind om deze cursus alleen te doen. Leer samen mindful te worden. Voor deze cursus geldt een bijzonder tarief.

Voor de mindfulness-training voor volwassenen zullen we regelmatig bijzondere aanbiedingen hebben. Doe bijvoorbeeld eens een training samen met een of meer vrienden of vriendinnen en krijg een leuke korting bij inschrijving van meer personen tegelijk.

Ook het basistarief van de training is aantrekkelijk.


Trainingsdata en prijs 

Contact of bel met 06- 21232162.